Tervetuloa opiskelemaan ympäristötekniikkaa lappeen Rantaan!

Nyt kun olet tehnyt jo ainakin yhden hyvän valinnan ja aloittanut opiskelemaan ympäristötekniikkaa sinun kannattaa jatkaa hyvien valintojen linjalla ja liittyä ympäristötekniikan opiskelijoiden ainejärjestö Pellettiin!

Kiltaan liittyminen tuo mukanaan monia etuisuuksia, joista tunnetuin on tietysti jäsenille ILMAISEKSI jaettavat edustavat harmaat haalarit. Jäsenet saavat alennusta joistakin killan järjestämistä tapahtumista, kuten kursioista, sitseistä ja vuosijuhlista.

Jäsenenä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa opiskeluun/vapaa-ajan tapahtumiin liittyviin asioihin killan hallituksen välityksellä. Liittyessäsi kiltaan saat ”äänioikeuden” ja voit hakea hallituksen jäseneksi vaikuttaaksesi suoraan päätettäviin asioihin tai voit myös esittää ehdotuksia jollekin hallituksen jäsenelle, jolloin hän voi tuoda ne esille hallituksen kokouksissa.

Jos sinulla on halua vaikuttaa ympärilläsi tapahtuviin asioihin ja auttaa erilaisten tapahtumien järjestämisessä, kannattaa ehdottomasti harkita hakemista hallituksen jäseneksi. Hallitusvuosi on antoisaa aikaa, jolloin saat helposti uusia kavereita ja opit tuntemaan vanhempia ympäristötekniikan opiskelijoita.

Pelletin jäsenenä:

-Saat Pelletin harmaat haalarit

-Voit nauttia kiltahuoneesta ja sen palveluista

-Pääset osallistumaan killan kaikkiin tapahtumiin

-Voit lainata ilmaiseksi killan beer bong -pöytiä

-Pääset osaksi killan tiedotuskanavia, jossa tiedotetaan ajankohtaisista asioista

-Voit osallistua killan kokouksiin ja olet  ääni- ja vaalikelpoinen