Hei sie Pelletin uusi fuksi! Tervetuloa mahtavaan porukkaan LUT-yliopistoon ja onnittelut uudesta opiskelupaikasta! Mie oon Olga ja oon teidän fuksivastaava koko seuraavan vuoden. Opiskelen itse toista vuotta ymtellä. Fuksivastaavana miun tehtävä on opettaa teille teekkarikulttuurin salat ja olla tukena aina tarvittaessa. Minnuu saa aina lähestyy asian kuin asian kanssa ja tunnistamista väkijoukossa hel-pottaa aina päästä löytyvä harmaa kypärä.

Mie ja huippu porukka tuutoreita on tei-tä vastassa heti ensimmäisenä päivänä fuksiviikoilla. Meillä LUTissa fuksiviikot alkavat elokuun viimeisellä viikolla ja ne kestää kaksi viikkoa, joista toisella viikolla mukaan astuu opiskelu. Sitä liikaa jännit-täminen on turhaa sillä tuutorit kyllä aut-tavat opinnot alkuun sujuvasti, neuvoen sähköiset järjestelmät sekä kursseille il-moittautumiset. Muuten fuksiviikoilla on paljon yhteistä tekemistä ja niiden aikana tulee vastaan paljon uusia ihmisiä, tapoja ja informaatiota. Pääsette tutustumaan yhteisen tekemisen ohessa fuksitoverei-hin, vanhempiin Pellettiläisiin sekä toisten kiltojen jäseniin.

Mukaan kannattaa pakata avoimen mie-len lisäksi yo-lakki, uikkarit, bilevaatteita sekä vähän jotain hienompaa kuten mek-ko tai pikkutakki. Mie ja tuutorit ootel-laan innolla teiän saapumista lappeen Rannoille! Fuksiviikoilla nähdään!
Terveisin,
Olga Karttunen
Fuksivastaava
0835298fd43840eda2c26528a5754b60-0043