Heippa fuksit ja paljon onnea maailman parhaasta opiskelupaikasta! Miun nimi on Kia, miusta käytetään tosin enemmän lempinimeä Dille, ja opiskelen ymtellä toista vuotta. Fuksivastaavana miun tehtävä on tutustuttaa teidät teekkarikulttuurin saloihin ja olla muutenkin apuna, missä ikinä apua tarviittekin. Fuksiviikoilla ja tapahtumissa miut on helppo tunnistaa harmaasta kypärästä ja koululla miut löytää yleensä kiltahuoneelta. Jos minua ei näy, miut yleensä kuulee. Miulle voi aina tulla juttelemaan ja vetää hihasta, jos on jotain kysyttävää! 

Eletään koronan takia edelleen vähän hassuja ja epävarmoja aikoja, mutta kaikesta huolimatta mie ja tuutorit ollaan täällä teitä vastassa jo heti fuksiviikkojen ensimmäisenä päivänä valmiina järjestämään teille ikimuistoinen fuksivuosi, tavalla tai toisella! Fuksiviikot alkaa syyskuun ensimmäisellä viikolla ja kestää kaksi viikkoa. Ensimmäisellä viikolla tutustutaan yliopistoon ja muihin opiskeluun liittyviin käytännön juttuihin sekä puuhastellaan kaikkea kivaa ja hauskaa yhdessä niin oman kuin mahdollisesti muidenkin LUTin kiltojen kesken. Kavereita voi löytää Pelletin lisäksi muista killoista ja muilta vuosikursseilta. 

Toisella viikolla mukaan kuvioihin tulee myös opiskelu. Sitä ei tarvitse kuitenkaan liikaa jännittää, sillä mie ja tuutorit autetaan teitä kurssi-ilmoittautumisissa ja sähköisissä järjestelmissä. Fuksiviikoilla tulee paljon uutta tietoa, uusia ihmisiä ja uusi ympäristö, mutta yhdessä myö selvitään! 

Mukaan lappeen Rannoille saapuessa kannattaa ottaa yo-lakki, uikkarit, bile-vaatetta ja jotain vähän hienompaa, kuten mekko tai pikkutakki. Mie ja tuutorit odotetaan teidän tapaamista ja syksyä intoa täynnä, valmiina järjestämään huippu startti kohti opiskelija- ja teekkarielämää. Nähdään fuksiviikoilla! 

  

Terveisin, 

Kia Dillström 

Fuksivastaava 

dillepieni