Morjens Fuksit!

ja tervetuloa opiskelemaan ympäristötekniikkaa! Mun nimi on Leena, ja oon teidän tämän lukuvuoden fuksivastaava. Opiskelen itse toista vuotta ympäristötekniikkaa. Mun tärkein tehtävä on tutustuttaa teidät teekkarikulttuuriin ja olla apunanne aina, kun sille on tarvetta.

Mennyt kevät on varmasti ollut meille kaikille erilainen ja hieman epävarma. Toivottavasti tilanne kuitenkin palautuu mahdollisimman normaaliksi syksyyn mennessä, ja tapahtumat päästäisiin järjestämään tavalliseen tapaan. Erikoisuutena syksylle sattuu nyt myös Syyswappu, joten tapahtumia pitäisi riittää. Nyt kerron teille fuksiviikoista.

Fuksiviikot alkavat elokuun vikalla viikolla ja kestävät kaksi viikkoa. Minut ja tuutorit tapaatte jo heti fuksiviikkojen ensimmäisenä päivänä. Fuksiviikoilla on paljon yhteistä tekemistä ja aktiviteetteja. Ekalla viikolla pääsette tutustumaan yliopistoon ja puuhailemaan sekä oman killan että muidenkin LUTin kiltojen kanssa. Ystäviä voi löytää niin oman killan jäsenistä kuin muistakin killoista, vuosikurssiin katsomatta.

Toisella viikolla mukaan astuu myös opiskelu. Siitä ei kannata kuitenkaan ottaa stressiä, sillä minä ja meidän loistavat tuutorit ollaan teidän apunanne ja opastetaan teitä esimerkiksi kurssi-ilmoittautumisessa ja yliopiston sähköisten järjestelmien käytössä. Fuksiviikoilla tulee paljon uutta asiaa, uusia ihmisiä ja uusi ympäristö, mutta siitä selvitään yhdessä! Mukaan lappeen Rannoille kannattaa ottaa rentoa ja avointa mieltä, yo-lakki, uikkarit sekä bilevaatetta (myös tyylikkäämpää, kuten mekko tai pikkutakki). Minä ja tuutorit odotamme jo innolla teidän saapumista lappeen Rannoille ja tutustumista teihin! Toivottavasti kaikki saadaan järjestettyä suunnitelmien mukaan, ja pääsette viettämään loistavia fuksiviikkoja (ja vaikkei päästäisikään, niin aina jotain keksitään)!

Terkuin,

Leena Heikinmaa

Fuksivastaava

 

leena1