Pelletillä on yliopiston monitoimisalissa liikuntavuoro perjantaisin klo 14-16 yhdessä Armatuurin ja Sätkyn kanssa. Killan liikuntavuorolle ei tarvitse Salutin liikuntapassia. Liikuntavuorosta saa lisätietoa Facebook-ryhmässä Armatuurin, Sätkyn ja Pelletin liikuntavuoro. Kaikki ovat tervetulleita mukaan pelailemaan! Pelletti Reippailee -Telegram-ryhmässä tiedotetaan urheilutapahtumista ja siellä voi kysyä itselleen vaikka lenkkikaveria!

Vuoden aikana järjestetään kiltaolympialaiset, joissa kilpaillaan eri lajeissa muiden kiltojen joukkueita vastaan. Vuoden mittaan lajeina ovat kiltakyykkä, kiltakiekko, kiltakiipeily, kiltakoris, kiltabiitsi, kiltafutis ja kiltasäbä. Kiltaolympialaisista lisää tietoa löytää Kiltaolympialaisten Facebook-sivulta.

Vuoden aikana Pelletti järjestää jäsenilleen myös erilaisia matalan kynnyksen liikunta- ja vapaa-ajantapahtumia, esimerkiksi kyykkäturnauksen ja erilaisia lajikokeiluja.

Salutin toiminnasta ja tarjonnasta löytää tietoa Salutin nettisivuilta.

Jos heräsi kysyttävää, kaikesta yliopistoliikuntaan tai liikuntaan yleensa liittyvästä voit kysyä Pelletin liikuntavastaavalta.