MOVEO on LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun yhteinen hyvinvointi- ja liikuntapalvelu kaikille korkeakouluopiskelijoille ja henkilöstölle. MOVEO toimii sekä Lappeenrannan että Lahden kampuksilla tarjoten kuntosalin, liikuntapalveluita ja elämyksiä. Katso MOVEO:n toiminnasta lisätietoja täältä!

Lappeenrannan kampuksen välittömästä läheisyydestä löytyy koripallokenttä sekä padelkenttä.

Pelletti Reippailee -Telegram-ryhmässä tiedotetaan urheilutapahtumista ja siellä voi kysyä itselleen vaikka lenkkikaveria tai seuraa ulkojäille!

Vuoden aikana järjestetään kiltaolympialaiset, joissa kilpaillaan eri lajeissa muiden kiltojen joukkueita vastaan. Vuoden mittaan lajeina ovat kiltakyykkä, kiltakiekko, kiltakiipeily, kiltakoris, kiltabiitsi, kiltafutis ja kiltasäbä. Kiltaolympialaisista lisää tietoa löytää Kiltaolympialaisten Facebook-sivulta.

Vuoden aikana Pelletti järjestää jäsenilleen myös erilaisia matalan kynnyksen liikunta- ja vapaa-ajantapahtumia, esimerkiksi kyykkäturnauksen ja erilaisia lajikokeiluja. Näistä ilmoitetaan Pelletin jäsenet-ryhmässä facebookissa, telegrammissa sekä täällä nettisivuilla.

Pelletillä on yliopiston monitoimisalissa liikuntavuoro perjantaisin klo 14-16 yhdessä Armatuurin ja Sätkyn kanssa. Liikuntavuorosta saa lisätietoa Facebook-ryhmässä Armatuurin, Sätkyn ja Pelletin liikuntavuoro. Kaikki ovat tervetulleita mukaan pelailemaan! 

Jos heräsi kysyttävää, kaikesta yliopistoliikuntaan tai liikuntaan yleensa liittyvästä voit kysyä Pelletin liikuntavastaavalta. Myös toiveita liikuntatapahtumien suhteen otetaan mielellään vastaan!

Liikuntavastaavat 2024

Joonas Toikka, joonas.toikka@student.lut.fi

Otso Launonen, otso.launonen@student.lut.fi