“Yritysyhteistyö rakennetaan yhdessä tekemällä.” 

Pelletti tekee yritysten kanssa laajaa yhteistyötä, joka mahdollistaa yhteistyön opiskelijoiden ja toimialansa johtavien yritysten välillä. Yritykset saavat etuoikeutettua näkyvyyttä killan toiminnassa opiskelijoiden tutustuessa samalla tuleviin työnantajiin ja materiaalintoimittajiin. Pelletin tavoitteena on pitkäaikainen yhteistyö, josta molemmat osapuolet hyötyvät. Sopimuspaketit räätälöidään aina yrityksen tarpeiden mukaan. Pelletti ry tarjoaa myös pienempiä paketteja yrityksille ja yksilöllisistä tapahtumista kilta sopii erikseen yrityksen kanssa. Mahdollisia yhteistyömuotoja ovat esimerkiksi vuosijuhliemme tukeminen, haalarisponsorointi ja yritystapahtumiimme, kuten case-iltoihin, osallistuminen. Järjestämme mielellämme myös excursion eli vierailun yhteistyöyrityksen tiloihin. 

Tarjoamme yrityksille monia tapoja näkyä toiminnassamme. Yrityksen halujen mukaan pystymme kasaamaan yhteistyösopimuksia, jotka pitävät sisällään eri osioita. Näissä tapauksissa tehdään oma pakettihintansa.

Alla esimerkkejä mahdollisista yhteistyömuodoista:

Yritysesittely

Halutessanne voitte esitellä yritystänne suoraan kiltamme jäsenille. Meidät voi kutsua kylään tai vierailu voidaan toteuttaa myös yliopiston/ylioppilaskunnan tiloissa täällä Lappeenrannassa.

Haalarimainos

Yrityksen toimittama logo painetaan haalareihin. Haalareiden pohjaväri on harmaa, joten kaikki värit erottuvat hyvin! Mainos voidaan painaa haalareihin 1-3-värisenä. Haalareita pellettiläisille tilataan vuosittain noin 50 kappaletta ja niitä käytetään koko opiskelujen ajan. Tämä tarkoittaa, että yhden vuoden panoksellakin saa näkyvyyttä jopa yli viideksi vuodeksi. Voit myös tehostaa mainontaa ostamalla mainospaikan sekä haalareiden etu- että takapuolelta.

Tapahtumamainos

Järjestämme vuosittain useita tapahtumia. Keväisin järjestämme perinteisesti killan vuosijuhlat ja muita erinäisiä tapahtumia – esimerkiksi syksyllä järjestämme ainakin pikkujoulut ja fuksisitsit. Näiden vakiotapahtumien lisäksi järjestämme vuodesta riippuen erilaisia urheilutapahtumia ja illanviettoja sekä mahdollisuuksien mukaan myös lisää sitsejä sekä muita kekkereitä. Tapahtumamainos voidaan sijoittaa esimerkiksi lauluvihkoon tai seinämainokseksi. Yrityksen nimi voidaan myös mainita puheenjohtajan puheessa (ns. maksettu puhe).

Internet-mainos

Yrityksen logo bannerina killan Internet-sivuille, josta linkki yrityksen haluamalle sivulle (esim. yrityksen rekrytointisivu).

Yhteydenotot:

Aarne Savinainen

yrityssuhdevastaava@pellettiry.fi

Pelletin yrityssuhdevastaava 2024