Pelletti ry on Lappeenranta-Lahden teknillisen yliopiston LUT:n ympäristötekniikan opiskelijoiden kasvava ja tiivis ainejärjestö eli kilta.
Kilta yhdistää Lappeenrannan-Lahden teknillisen yliopiston LUT:n ympäristötekniikan opiskelijat ja ajaa heidän etujaan sekä opiskelussa että työelämässä. Pelletti on vuodesta 2001 asti toiminut kilta.  Toiminnan taustana toimivat aktiivinen jäsenistö sekä Pelletin hallitus- ja toimihenkilöjoukko. Osallistumme sekä koulutusohjelman että ylioppilaskunnan päätöksentekoon. Toimimme tiedotuslinkkinä jäsenistön ja heitä koskevien sidosryhmien välillä.

Pelletti tarjoaa jäsenistölleen sen tarpeisiin vastaavia ja opiskeluita tukevia palveluja. Pelletti järjestää laaja-alaisesti erilaisia tapahtumia urheiluriennoista juhlailtoihin. Erilaiset yritysvierailut eli excursiot ovat olennainen osa toimintaamme. Haluamme luoda jäsenillemme todellista kosketuspintaa yritysmaailmaan. Aktiivisen toiminnan takaa kaikkien näiden vuosien ajan on löytynyt erinomaiset suhteet yliopistomme LES:n osastoon.

Missä vain asiassa voitte ottaa yhteyttä puheenjohtaja[at]pellettiry.fi.
Mikäli haluatte tavoittaa koko killan jäsenistön, ottakkaa yhteyttä tiedottaja[at]pellettiry.fi.