Pelletti joutuu surullisena ilmoittamaan, että kuluvan kuukauden tapahtumat perutaan meneillään olevan koronavirustilanteen takia. Huomisen kevätkokous kuitenkin järjestetään ja siihen voi osallistua etänä. Tarkempaa tietoa Facebookin tapahtumassa. Peruttuihin tapahtumiin lukeutuu vuosijuhlat, liikuntatapahtuma, moskaturnaus ja mahdollisesti kiltiskahvit. Pelletti seuraa tilannetta sekä LUTin ja LTKY:n suosituksia ja tiedottaa sen etenemisestä. Selvitämme myös mahdollisuuksia järjestää korvaavia tapahtumia myöhemmin tilanteen rauhoituttua!

Pelletti is sad to inform that all of our events during March will be canceled because of on-going corona virus situation. However, tomorrow’s spring meeting will be held as planned and it will be possible to attend remotely. These canceled events include the annual ball, sport event, moska tournament and possibly kiltis coffee. Pelletti is following the situation and the recommendations given by LUT and LTKY. We are also figuring out the possibility to have replacing events once the situation has calmed down!

0 15